Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл отрече появилите се съобщения, че се е скарал със собственика на тима Ранди Лернер и възнамерява да напусне клуба в края на сезона.

„Никога не е имало и капка истина в това, че съм се скарал с Ранди Лернер. Още повече, той ми се обади по-рано тази седмица, за да види откъде идват тези истории. Той бе доста изненадан, но ми оказа подкрепа, така че се радвам, че чух това от него”, заяви О’Нийл.

„Доволен съм от инвестициите в клуба. Беше ми позволено да инвестирам 80 милиона паунда в играчи. Ако президентът реши да продава, а той няма такова намерение, то той може лесно да си върне парите, като продаде четирима или петима от тези играчи.”

„Глупост е да се говори, че искам да си тръгна сега. Има още много неща, за които да играем и смятаме да се справим. Ще преценим всичко в края на сезона. Ще седна с президента и ще видим накъде отиваме.”

„Ще има няколко решаващи фактора - феновете, президента, който ще има голямо участие, така че аз също ще бъда част от това, защото футболът е моя живот. Ще преценим всичко в края на сезона. Аз си имам договор и се надявам да продължа напред с клуба”, каза още треньорът на Стилиян Петров.

Попитан дали иска дългосрочен договор с тима, О’Нийл отговори: „Няма такова нещо, мениджър да иска дългосрочен договор.”

„Вероятно има само един мениджър, който може да каже това. Това е един човек, който е печелил десетки титли, европейски купи и който е базиран в Манчестър”, каза Мартин О’Нийл, визирайки сър Алекс Фъргюсън.