Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл заяви, че отборът му няма психологически проблем за това да играе срещу Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд”. От 26-години насам Вила няма победа като гост на „червените дяволи”. Двата отбора излизат за пореден път един срещу друг в събота в „Театъра на мечтите”.

„Хората продължават да ни натякват, че нямаме победа в Манчестър срещу Юнайтед от 26 години. Факт е обаче, че не можем да отговаряме за нещо, в което не сме участвали през повечето време”, коментира О’Нийл на пресконференцията преди двубоя.

„В интерес на истината, в последните няколко години показахме добра игра на „Олд Трафорд”, с която можехме да стигнем до нещо повече от загуба. Не мисля, че става дума за психологически проблем, въпреки негативния рекорд в Манчестър”, добави той.

„Определено разполагаме с нужните качества и играчи, за да влезем в предстоящия мач с голяма доза самочувствие. Всичките ми футболисти играят много добре в момента, и ще се опитаме да покажем това и в събота”, завърши мениджърът на Стилиян Петров и компания.