Манчестър Юнайтед може да привлече футболиста на Реал Мадрид Нури Сахин през следващия сезон, ако сделката за младока на Сао Пауло Лукас Моура се провали окончателно. Това съобщава спортният сайт goal.com.

Според запознати ръководството на тима от „Олд Трафорд“ вече трескаво търси друг футболист, след като Сао Пауло оцени Моура на 30 милиона евро. Една от най-удачните и евтини опции пред „червените дяволи“ е играчът на „кралете“ Нури Сахин.

Твърди се, че през последните седмици футболистът на „белия балет“ е бил търсен от Галатасарай, както и Байерн Мюнхен. Освен това, запознати разкриват, че Реал е искал да използва 23-годишния халф като разменна монета в сделката за състезателя на Тотнъм Лука Модрич, но отказът на Сахин осуетил намерението на „белите“.

От друга страна, самият Сахин сподели неотдавна, че иска да продължи кариерата си на „Сантяго Бернабеу“: „Искам да триумфирам с Реал и да покажа, че съм играч за този отбор. Надявам се да сбъдна тук мечтите си.“

По всичко личи, че дните на Сахин в испанския шампион са преброени, затова е много вероятно футболистът да бъде трансфериран в испанския шампион.