Пореден удар претърпя кариерата на колумбийския нападател Радамел Фалкао в Челси. Новият знак, че няма никакво бъдеще на "Стамфорд Бридж" е, че не беше включен в разширения списък за мачовете в Шампионската лига напролет. 

Той не е сред 22-мата избраници на мениджъра Гуус Хидинк за битките с хегемона във Франция Пари Сен Жермен. Това засили още повече слуховете, че ще бъде продаден в Китай, за което се заговори в началото на седмицата. 

Фалкао беше забелязан в Мадрид, където се предполагаше, че двамата с агента му водят преговори с азиатски клуб. Трансферният прозорец в най-многолюдната страна е отворен до края на февруари, така че нищо чудно скоро да видим трансфер в тази посока. 

Още повече, че правата на колумбиеца се държат от Монако, а френският клуб никак не иска да го задържа и да му плаща огромната заплата. Дали ще има развитие, предстои да разберем съвсем скоро. 

Иначе вместо Фалкао, Гуус Хидинк включи в плановете си за битките с ПСЖ последното ново попълнение на лондончани Алешандре Пато. Други изненади в състава на холандеца няма. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS