Асът на Арсенал Джак Уилшър продължава да е преследван от малшанс и пак влезе в лазарета на отбора. Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер разкри, че полузащитникът има проблем с капачката на коляното и ще трябва да почива известно време. 

За радост, този път проблемът му не изглежда толкова сериозен и английският национал ще пропусне заниманията само в следващите три дни. Когато се върне на терена, той няма да бъде в кондиция за следващата проверка на "топчиите", която е в петък с норвежкия Викинг и ще почива в него. 

"Джак има малко неразположение, свързано с капачката на коляното. Не вярвам да го извади за дълго от игра. С лека почивка ще може да поднови съвсем скоро заниманията на пълни обороти. Наистина се надявам да мога да го ползвам още в четвъртък в тренировъчния процес", сподели Венгер. 

Уилшър беше измъчван от контузия в глезена през целия минал сезон и затова започна само един мач като титуляр. Въпреки това, той попадна в състава за Европейското първенство през лятото, но тогава не направи нищо запомнящо се, както и целият отбор на "трите лъва".