Капитанът на Евертън Фил Невил се надява, че неговият отбор ще може да стигне до финал за Купата на УЕФА през тази година. Невил и съотборниците му днес отлетяха за Норвегия за гостуването си на Бран Берген в 1/16-финал на турнира. При евентуално класиране напред задачата на „карамелите” ще е доста сложна, тъй като в следващия кръг ги чака Розенборг или Фиорентина.

„За нас турнирът до този момент върви невероятно и ние искаме да продължава така,” заяви Невил. „Нашите фенове са просто великолепни и допълнително ни радват. Някои хора може да говорят, че Купата на УЕФА е състезание на слабите, но това са глупости. Всеки наш мач е разпродаден и получаваме страхотна подкрепа. Никога преди не съм изпитвал подобно нещо. Това е толкова вдъхновяващо. Представете си само какво ще стане, ако стигнем до финала?!,” допълни полузащитникът.

„Трябва да сме концентрирани и да се постараем да вкараме гол, тъй като 0:0 е най-неприятният резултат преди реванш, когато играеш в Европа,” определи целите за мача срещу Бран Фил Невил.