Джърмейн Дефоу намекна, че може да поиска да напусне Тотнъм.

„Искам някакво уверение от страна на наставника, относно това, колко игрово време ще получавам занапред. Както всички останали състезатели и аз искам да вляза в ритъм, да вкарвам голове и да помогна на тима”, каза Дефоу.

„Всички искат да играят и аз не съм по-различен. Макар че не мога да се нацупя, да обърна гръб и да кажа, че ако не играя във всяка среща, няма да подпиша ново споразумение с клуба. Не искам разговорите относно договора ми да афектират представянето ми на терена. Затова и не искам да мисля по този въпрос. Но все пак от доста време седи този проблем и наистина почва да ми влияе”, продължи съотборник на Митко Бербатов.

„Аз съм лондонско момче – майка ми живее тук, аз съм се установил. Обичам клуба, феновете са страхотни. Ако погледнем към световните грандове – всички топ футболисти са подложени на ротационен принцип. Състезателите се схващат, изморяват се – ако изпаднеш в такова състояние, не можеш да разкриеш 100 % процента от възможностите си”, продължи той.

„Знам, че хората говореха, че не играех много, докато Мартин Йол ни водеше, но вече преодолях този момент. Искам да продължа напред с новия треньор”, завърши Дефоу.