Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери за първи път от началото на сезона призна, че целта пред тима му е спечелването на титлата в Англия. „Лисиците“ правят невероятен сезон и четири кръга преди края са фаворит за отличието, заемайки първата позиция в таблицата с пет точки преднина пред Тотнъм.

До този момент италианският специалист отричаше, че отборът му се бори за титлата и дори е фаворит за нея.

„Вече се класирахме за Шампионската лига и мога да кажа едно голямо браво на всички. На собствениците, на феновете, на играчите, всички служители, изобщо на всички, които участваха до този момент“, коментира Раниери преди мача със Суонзи.

„Това е едно страхотно постижение, невероятно, а сега нашата цел е да спечелим титлата. Това е единственото нещо, което остана. Говорих с играчите си и им казах, че сега е точният момент да дадем всичко от себе си. Аз вярвам, винаги вярвам. Аз съм един позитивен човек. Ако Тотнъм ни изпреварят, поздравления. Предпочитам обаче да имаме преднина от пет точки. Шампионската лига е страхотно постижение и страхотно предизвикателство, но за нас остана една единствена цел“, каза още италианският тактик.