Две от звездите на Тотнъм Хари Кейн и Деле Али не пропуснаха да благодарят на мениджъра Маурисио Почетино. Аржентинският специалист бе освободен след пет години и половина начело на клуба, а на негово място бе назначен Жозе Моуриньо.

Почетино изгради Тотнъм от отбор борещ се за топ 4 до постоянен участник в битката за трофеите, а освен това достигна с „шпорите" до финал в Шампионската лига. Именно Почетино внедри в отбора Кейн и Али, които под негово ръководство израснаха до английски национали и световни футболни звезди.

„Вечно ще ви бъда благодарен за това, че ми помогнахте да постигна мечтите си. Имахме невероятни моменти заедно през последните пет и половина години, които никога няма да забравя. Вие бяхте мой мениджър, но и мой приятел и ви благодаря за тази връзка. Късмет в следващото предизвикателство", написа в „Туитър" Хари Кейн.

„Не мога да изразя благодарността си към този човек. Той ме научи на толкова много и съм толкова благодарен за всичко, което направи за мен. Късмет и се надявам да те видя скоро, приятелю", публикува в „Туитър" Деле Али. /БГНЕС