Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отговори на феновете на Челси, които скандираха „Юда!“ по негов адрес след края на четвъртфинала за ФА Къп между двата тима, спечелен от „сините“ с 1:0.

На пресконференцията след двубоя португалецът изтъкна, че все още е номер 1 в историята на клуба от „Стамфорд Бридж“.

„Феновете могат да ме наричат както си искат. До момента, в който те имат мениджър, който да им спечели четири титли във Висшата лига, аз ще продължа да бъда номер 1“, заяде се Моуриньо.

„Когато някой спечели четири титли за тях, аз ще стана номер две. Дотогава обаче Юда ще бъде номер 1“, каза още португалецът. 

„Няма да говоря за червения картон. Искам просто да кажа, че съм наистина горд от моите играчи и феновете на Манчестър Юнайтед. Имаме много важен мач в четвъртък и искам да почина малко и да се подготвим по най-добрия начин за него“, коментира Моуриньо.

„Всеки може да анализира двубоя от различни ъгли, но мога да кажа, че гледахме един двубой преди червения картон и друг след него. Можем да сравним двата жълти картона на Ерера с други, които не бяха показани“, продължи той.

„Не искам да тръгвам в тази посока. Майкъл Оливър е рефер с фантастичен потенциал, но в четири мача, той даде три дузпи и червен картон. Не мога да променя този факт. Стиснах му ръката и го поздравих“, сподели Моуриньо след мача на „Стамфорд Бридж“.