Футболистът на Челси, Жоржиньо, си спомни първия сезон при "сините" и призна, че в един момент се е замислил дали не е време да си тръгне от "Стамфорд Бридж". Италианският национал дойде в клуба заедно с наставника Маурицио Сари, което не се понрави на феновете и още с идването му той бе заклеймен като "любимецът на Сари". Оказва се, че критиките през цялото време са тежали на футболиста. 

"Миналата година феновете ми се подиграваха, защото дойдох заедно със Сари. Получих много незаслужени критики, но не им обръщах внимание. Всъщност, те ми дадоха сила, защото знаех, че това са глупости", заяви италианецът. 

Getty Images
36 снимки

"Работих си кротко и им доказах, че грешат, но определено не бе лесно. В такива моменти си мислиш дали не е по-добре да си тръгнеш. Зачудих се дали въобще тук ми е мястото."

"Но подобни предизвикателства каляват. Дават ти мотивация да работиш още по-усърдно, да докажеш, че наистина заслужаваш да си в отбора. Благодаря на Лампард за начина, по който се държи с мен пред хората. Не всеки треньор го прави, защото никой не ти е длъжен. Оттогава сякаш феновете гледат на мен с различни очи и обръщат внимание на играта ми. Виждат, че се опитвам да давам най-доброто", призна Жоржиньо.