Героите за Арсенал срещу Престън Оливие Жиру и Аарън Рамзи бяха много доволни след успеха над Престън Норт Енд с 2:1 за ФА Къп.

"Искахме да стартираме по-добре, отколкото с Борнемут, но те ни изненадаха с тяхната отдаденост. Ние не бяхме в срещата през първата част и просто искахме да се справим по-добре през второто полувреме и да покажем характер. Вкарахме хубав гол в началото на втората част. Пресирахме и натискахме и накрая успяхме. Показахме силен дух, трябва да започваме мачовете си по-добре. Да, те ни натиснаха много, имаше интензитет в играта им, просто ни надбягваха и надборваха в повечето моменти през първото полувреме. Ние сме Арсенал и трябваше да покажем нещо стойностно през второто полувреме. Доволни сме от победата", сподели Оливие Жиру.

Отбелязалият първото попадение за "артилеристите" Аарън Рамзи допълни:

"Играл съм в Чемпиъншип и знам колко е труден всеки мач, Престън го доказа първата част, изненадаха ни с вложените от тях усилия. Втората част трябваше да покажем, че имаме по-различно отношение към двубоя. Най-накрая вкарах. Това ни даде възможност да атакуваме и стигнахме до последния гол на Оли в края. Доволен съм, че спечелихме.

Не искам да говоря за мача с Борнемут, нека да говорим за отбора и работата, която свършихме на игрището", завърши пък Оливие Жиру.