Два месеца изминаха от скандала с неосъществената изневяра на Уейн Рууни, но той все още не е наясно дали съпругата му Колийн има намерение да опази брака им. Бременната в петия месец жена на футболиста беше бясна, когато разбра за намеренията му да ѝ сложи рога. 

През септември той се качи пиян в колата на чужда жена с намерение да спи с нея, докато Колийн беше на почивка в Португалия заедно с трите им деца. Таблоидите раздухаха историята, а от тогава половинката на Рууни не му говори. 

Сега тя замина на още една ваканция далеч от Европа с трите си деца - на Карибите, докато футболистът полага общественополезен труд за шофирането си в нетрезво състояние. Но според таблоидите, тя няма намерение скоро да оповестява решението си дали ще прекрати брака си. 

Рууни нееднократно е изневерявал на жена си, с която е заедно от тийнейджърските си години. Според вестник "Мирър" обаче, Колийн ще му даде един последен шанс да се поправи и ако се провали отново, ще се разведе с него и ще му прибере половината пари.