Преговорите между Тотнъм и Кристиан Ериксен за нов договор са в застой. Според информация на Evening Standard  „шпорите“ са отправили своето предложение към играча, но той се бави с отговора си.

Твърди се, че от клуба са предложили значително подобряване на финансовите параметри по контракта на датчанина. Запознати източници, запазили анонимност, говорят, че от Тотнъм са засвидетелствали готовност да плащат по 8,6 милиона евро годишно на полузащитника.

Кристиан Ериксен

източник: БГНЕС

Ерикесен е важна фигура за мениджъра Маурсио Почетино, който искал да задържи халфа в редиците си. Самият аржентинец обаче също е угрижен за случващото се около Ерикесен, към когото има апетити отстрана на двата испански гранда – Реал Мадрид и Барселона.

„Казват, че липсата на новини сама по себе си е добра новина. В този случай обаче не знам дали е така“, заяви наскоро аржентинецът.

26-годишният Ериксен е част от редиците на лондонския тим от сезон 2013/14, когато преминава от Аякс. През настоящата кампания във Висшата лига записа участие в 18 мача, в рамките на които отбеляза 4 попадения.

Още новини: 

Почетино иска Ериксен да преподпише, независимо кога

ПСЖ бърка плановете на Реал Мадрид за Ериксен