В Уест Хем нещата през този сезон изглеждат по съвсем различен начин. „Чуковете“ си имат сериозни проблеми и към момента определено са замесени в битката за оцеляване във висшата лига. И въпреки многобройните информации, че постът на Дейвид Мойс е сериозно застрашен, към днешна дата мениджърът остава начело и продължава да води лондонския клуб.

Gulliver/GettyImages
30 снимки

Въпреки тежката ситуация, в която се намира Уест Хем и  лошите резултати напоследък, за пълно обединение призова защитникът на тима Анджело Огбона. Според него, само всички заедно могат да излязат от тежката ситуация и да направят така, че Дейвид Мойс и компания да не бъдат замесени в битката за изпадане в края на сезона.

„Сами трябва да извадим поуките и да подобрим представянето си.  В последно време натрупахме доста поражения, но всеки отбор може да изпадне в криза. Не мисля, че мениджърът е виновен за слабите резултати, истината е, че всичко зависи от нас. Уест Хем не бива да се бори за оцеляване и само ние можем да преобърнем ситуацията, имаме достатъчно мачове до края на сезона“, каза Огбона.