Защитникът на Тотнъм Райън Сесеньон е изправен пред нова пауза заради контузия, тъй като се нуждае от операция. Английският футболист пострада в мач за тима до 21 години.

​Сесеньон е измъчван от мускулни травми и претърпя операция на лявото подколенно сухожилие през първата седмица от предсезонната подготовка под ръководството на новия мениджър Ангелос Постекоглу.

23-годишният бранител се присъедини към Тотнъм от Фулъм през лятото на 2019 година и наскоро се върна в игра за първия състав, влизайки като резерва в срещата с Бърнли от третия кръг на турнира ФА Къп.

От Тотнъм потвърдиха за новия проблем на състезателя. "Райън Сесеньон ще претърпи операция заради разтежение. Възстановяването ще бъде следено отблизо от нашия медицински екип, за да стане ясно кой той ще може да поднови тренировки", информираха от клуба.

"Бил съм в такава позиция от преди. Ще се събера, ще държа главата си високо и започвам възстановяването си по възможно най-добрия начин. Знам, че това е най-доброто решение, за да се сложи край на повтарящите се проблеми", написа Райън Сесеньон в профила си в социалната мрежа Инстаграм. /БТА