Пол Тисдейл - мениджърът на Екзитър от английската Лига 2 - се ползва с приятна слава - на най-стилния треньор на Острова.

42-годишният специалист изведе четвъртодивизионния тим срещу Ливърпул в първи мач от третия кръг за Купата на Англия. И му предстои гостуване на "Анфийлд", след звучното 2:2 в двубоя на "Сейнт Джеймсис Парк" в Екзитър.

Вместо традиционния анцуг и бейзболна шапка, с които се "пременяват" повечето му колеги, Тисдейл никога не си позволява да изглежда неглиже край страничната линия.

Фотографите имат дълга поредица от дизайнерски облекла на наставника. Той залага на спортно-елегантния стил, без да използва строги костюми.

"Старая се да съм различен. И с начина, по който се обличам, и с това как говоря, с това какви избори правя," признава Тисдейл.

"Казвам на играчите си - когато погледна колегата ми на другата пейка, и го видя с анцуг, вдигнати чорапи, все едно вече водим с 1:0. А вие как ще направите така, че да поведем с 1:0?," добавя той за мотивацията.

В продължение на половин година, по тази причина Тисдейл носи фишу, и признава, че се старае много да не повтаря тоалетите си.