Спортната водеща и направила голяма кариера в порно-бранша – Мия Халифа, разкри, че е направила под 10 хиляди паунда от сцените за възрастни, които на практика я направиха известна. Родената в Бейрут акртиса работи в сферата само три месеца, но проби зверски в бизнеса, заради който стана разпознаваме личност навсякъде.

Порно звезда вика за "чуковете"

Същевременно Халифа се обяви за голяма фенка на английския Уест Хем съвсем наскоро. Същевременно Мия Халифа призна, че е получавала смъртни заплахи от голямата терористична организация – Ислямска държава.

„ИДИЛ ми пращаше смъртни заплахи. Те ми правеха колажи с тялото ми и без глава, държейки я в ръка. Пишеха, че аз съм следващата. Аз съм католичка и това не ме афектира”, коментира тя пред YouTube канал.

В отговор на този пост Халифа е написала: „По-добре ми дръжте главата, отколкото гърдите ми – те са по-скъпи. Седмица по-късно намерих в Google снимка на моя апартамент и се настани страх у мен.

Калифа присъства за последно на мач на Уест Хем при домакинството на Арсенал през миналия сезон, казвайки, че Матео Гендузи не спира да симулира. Тя пуска често снимки с фланелката на „чуковете” и е втора водеща в спортното шоу – „Спортни топки” в САЩ, след като остави порното зад гърба си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚒⚒⚒ @uref.official

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

„Хората си мислят, че аз съм направила милиони от порното, което не е вярно. Общо в сметката ми има 12 хиляди долара от индустрията и не видях и пени повече след това. Трудно е да си намериш нова работа, след като се откажеш от порното – странно е. Никога не съм си мислила, че мога да изкарам милиони. За да поясня, никога не са ми били обещавани „милиони”, не го и очаквам. Просто изяснявам често срещаните погрешни схващания за мен и от страна на индустрията”, продължи с признания Мия Халифа.