Най-слабо пазената тайна на Острова изглежда завръщането на Уейн Рууни в родния му Евертън. Това все още не е официално оповестено, затова английските медии се надпреварват да изкарват какви ли не косвени доказателства, за да потвърдят тезата си. 

Ман Юнайтед обяви трансфера на Лукаку, Рууни май е включен в сделката

И по всичко изглежда, че съпругата на футболиста - Колийн, издаде всичко. Или поне така разтълкуваха нейния ход журналистите. Тя хареса пост в Туитър на уважаван анализатор на Висшата лига, който написа, че нападателят "вече е уговорил всичко и се прибира у дома в Евертън."

Завръщането на Рууни у дома вече е напълно сигурно

А, че това ще се случи окончателно, е ясно на всички. В момента, в който Ромелу Лукаку финализира преминаването си на "Олд Трафорд", ще бъде обявено и завръщането на Рууни на "Гудисън парк". За него "карамелите" няма да плащат нищо, като договорът му ще бъде за следващите две години. 

Лъжлив Бербатов прати Рууни в Евертън, хиляди се вързаха

Рууни дори ще намали двойно възнаграждението си, за да играе отново със синия екип. Той ще получава вече по 150 хил. паунда седмично. Въпреки това двойно намаление на заплатата си, той ще бъде най-скъпият играч на мърсисайдци, при това с над 100% повече пари пред втория най-високоплатен.