Когато си Димитър Бербатов и си оставил диря в Манчестър Юнайтед, нормално е думата ти да се чува, когато говориш за най-титулувания английски клуб. Особено, когато се касае за добрия ти приятел и бивш съотборник на "Олд Трафорд" Уейн Рууни. 

И когато Димитър Бербатов каже, че Уейн Рууни отива в Евертън, най-нормалното нещо е феновете да му повярват. Да, ако обаче не се касае за фалшив Бербо. Или поне фалшив негов профил в социалната мрежа Туитър. Точно на такава кукичка клъвнаха хиляди "шарани" днес. 

Рууни започна подготовка.. сам

Някой зевзек решил да си направи бъзик и създал профила D_Berbatov09 в Туитър. И от този профил написа следното съобщение: "Всичко най-добро на Уейн Рууни. Нека не забравяме, че той е легенда на Манчестър Юнайтед и топреализатор на тима. Желая му всичко най-добро в Евертън."

Въпрос на часове: Рууни се завръща на „Гудисън парк“

Отдолу хиляди се изредиха да благодарят на Рууни за годините му с червения екип и да му пожелават успех в родния клуб. Докато по-наблюдателните все пак не се усетиха, че става въпрос за трол-профил. Не стига, че е създаден едва в сряда вечерта, но и няма знака за официален профил, така че Бербо явно е станал жертва на кражба на самоличността. 

Юнайтед май намекна за раздяла с Рууни

Въпросният профил веднага е бил докладван. По всичко личи, че въпросният зевзек ще пострада заради бъзиците си и най-малкото акаунтът ще бъде спрян. А дали Рууни ще отиде в Евертън, ще разберем съвсем скоро, най-вероятно още до края на тази седмица. И най-вероятно сделката ще е факт.  

Фалшивият профил на Димитър Бербатов

източник: twitter.com