Ако ситуацията с Анди Керъл преди броени дни беше сложна, то сега стана още по-неприятна. Според британските таблоиди не една, а две жени са спали с нападателя на Уест Бромич по време на ергенското му парти в Дубай, а сватбата му с Били Мъклоув е след едва две седмици.

33-годишният бивш английски национал е взел решение да се ожени за майката на четири деца, но в последните часове се появиха информации за сексуални преживявания с него и две други дами в емирството.

27-годишната мениджърка на нощно заведение Тейлър Джейн Уилки пусна снимка в социалните мрежи, като акцентира, че е била в апартамента на Керъл с нейн приятел. Дамата позира с халата на футболиста, на който бе гравирано името му. В крайна сметка обаче стана ясно, че там е била и 26-годишната Фоб Роб, която е фитнес инструктор. Така първоначалната теория на мениджърката, че е била с приятел се оказва невярна и нейният приятел е.. жена.

Тримата се настанили в апартамента на Керъл след тежък ден, изпълнен с много алкохолни напитки. Според Уилки, играчът е заспал бързо, след което тя е решила да се снима с тоалети на играча, но какво се е случвало в стаята все още не може да бъде доказано.