Неуспешен опит за оргия вкара в ареста играч в Англия

Едно от най-скъпите летни попълнения на Уотфорд Айзък Съксес се намери в ареста след... неуспешен опит за оргия. Нигерийският нападател си повикал четири проститутки с цел да се забавлява цяла нощ с тях, но му се случила неприятна засечка. 

По признанията на жриците на любовта, той платил по 500 паунда на всяка от тях и поискал пълна програма. Докато си плащал, той пиел втора бутилка ликьор и в крайна сметка се напил с лекото питие. 

Това довело до невъзможност да консумира предплатените услуги. По думите на проститутките, те 90 минути се опитали да го вкарат в кондиция, но Съксес бил в състояние на пълна безпомощност. 

В крайна сметка квартетът жрици се ориентирал към напускане на хотелската стая, където трябвало да се състои всичко. Тогава футболистът се съвзел, поискал си парите обратно и започнал да крещи, че го ограбват. 

Това накарало персонала на хотела да извика полицията и в крайна сметка арестуваният бил именно Айзък Съксес. След кратък престой в ареста той бил освободен, но така и не си получил парите обратно. 

Свързани материали

  • Сити разкъса на шест непобеждавания Уотфорд Сити разкъса на шест непобеждавания Уотфорд
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Англия Уотфорд Премиършип

Англия