По всичко личи, че бракът на Уейн Рууни и Колийн не върви както трябва. В последните месеци се заговори все повече, че звездната двойка е пред развод, особено след последните забежки на бившия английски национал в САЩ.

Рууни не спира да купонясва и освен, че не се притеснява да се появява на публични места в нетрезво състояние, нападателят често е хващан с женска компания, което едва ли се нрави на съпругата му.

Колийн обаче е твърдо решена да изчисти създаденото в последните години реноме на многострадална съпруга. Половинката на Рууни ще се опита да се завърне отново на телевизионната сцена във Великобритания.

Колийн Рууни е изявила желание да участва в новия сезон на някое от риалити предаванията на Острова. Все още обаче не е ясно в кое от всичките шоу програми.

Телевизионната сцена не е нещо ново за Колийн. Преди да се омъжи за Рууни, тя се изявяваше като водеща на собствено тв-шоу, но в последните десет години е отдадена изцяло на семейството и отглеждането на четирите им сина, които имат с футболиста.