Само часове след невероятното дерби срещу Ливърпул звездата на Тотнъм Деле Али лъсна в доста неприлично видео, което бързо се разпространи из социалните мрежи. Очевидно става дума за хакерска атака срещу iCloud-а на футболиста, откъдето е отмъкнат въпросния запис.

Предупреждаваме, кадрите не са подходящи за лица под 18-годишна възраст!

СКАНДАЛНОТО ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК (18+)!

Във въпросният клип, който продължава няколко секунди, се вижда ясно как футболистът на Тотнъм се наслаждава на орални ласки от непозната жена. Очевидно е, че записът, когато и да е бил направен той, се е случил по взаимното съгласие на двамата, тъй като Али прави ясни жестове към човека зад камерата, говорещи за задоволство.

Какви ги надроби Деле Али?

Деле Али изгоря заради средния пръст

Трябва да се отбележи, че макар датата на видеото да е неизвестна, то определено не е съвсем прясно. В него футболистът има далеч по-малко татуировки, отколкото могат да се забележат в момента по тялото му.

Изглежда изключително вероятно тъкмо недоволни фенове на Ливърпул да стоят зад публикуването на нецензурния клип. Извършителите са извлекли материала от специализираната платформа, която служи като "склад" за всякакъв тип файлове и позволява те да бъдат ъплоудвани през таблет, мобилен телефон и други отдалечени устройства.

Със сигурност Али ще трябва да обяснява доста и на настоящата си приятелка - британския модел Руби Мае. Напоследък двамата публикуват доста общи снимки в социалните мрежи.