Франк Лампард ще продължи да изпълнява длъжността на временен мениджър в Челси до края на сезона въпреки серията от пет поредни загуби, откакто застана начело, твърди Sky Sports. „Сините“ загубиха 0:2 от Брентфорд на „Стамфорд Бридж“ в сряда вечер.

Лондончани иначе продължават процеса по намиране на нов постоянен мениджър, като Маурисио Почетино е фаворит и намерението на клуба е той да поеме поста в края на сезона. Очаква се крайното решение за това кой да поеме тима от лятото да бъде взето през следващата седмица.

Gulliver/GettyImages
30 снимки

Челси беше освиркван от своите привърженици на полувремето срещу Брентфорд, а през втрата част много от тях изразиха недоволството си, след като напуснаха „Стамфорд Бридж“ преди последния съдийски сигнал.

„Сините“ в ужасяваща форма, след като не са записали нито една победа в който и да е турнир, откакто победиха Лестър на „Кинг Пауър Стейдиъм“ на 11 март, когато Греъм Потър все още беше начело. Оттогава Бруно Салтор и Лампард влязоха в серия без победи, която сега възлиза на девет поредни мача.