Френският специалист Арсен Венгер сподели, че е готов да се завърне към треньорството, след като се оттегли преди четири месеца от Арсенал. Наставникът също така бе категоричен, че е далеч от отказването, но е имал нужда от време, за да се отърси от дългата си кариера в Северен Лондон.

Бившият мениджър на „артилеристите” предвождаше лондонския тим 22 години, но през май се оттегли от поста на „Емирейтс”. След галавечерта на FIFA, където се раздаваха наградите за най-добрите футболисти през годината, то Венгер бе категоричен, че е напълно готов да заработи отново на пълна пара.

„Не, не съм сее отказал. Ако го бях направил, то щеше да е много отдавна. Ще стана на 69 октомври и смятам, че мога да дам още много на играта. Не мисля много за това в този момент, но имах нужда да си почина и да не взимам никакви решения”, сподели Венгер пред “L’Est Republicain”.

„Не знам дали мога да заема друга роля, ако не е мениджърската”, продължи Венгер.

Французинът спечели три пъти титлата на Англия с Арсенал и седем пъти ФА Къп в периода си при „топчиите”, а също така записа и два дубъла – през 1998-а и 2002-а.