Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази голямото си разочарование от рефера Майк Дийн, който отсъди дузпа в полза на Уест Бромич Албиън в 89-та минута, от която бе оформен крайният резултат 1:1 в мач между двата тима.

"Артилеристите" бяха близо до успеха на "Дъ Хоуторнс", след като излязоха напред в 83-та минута, когато изстрел на Алексис Санчес от фал се отби в Джеймс Маклейн и влезе във вратата на домакините. Минута преди края обаче "дроздовете" получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка на Калъм Чембърс в наказателното поле.

"Това бе много разочароващо решение, но какво може да се направи. Можем да говорим, но това няма да промени нищо. Искам да ви напомня, че преди години се борих много с Дейвид Дийн, за да станат реферите професионални, но, за съжаление, тяхното ниво не се вдига", коментира Венгер, който след мача изрази недоволството си и на самия Майк Дийн.

Френският специалист заяви, че е време Висшата лига да въведе видео повторенията.

"След като искаме да сме най-доброто първенство в света, не знам защо чакаме толкова дълго време, след като на други места вече използват системата", каза Венгер. /БГНЕС