Втородивизионният Фулъм постигна ювелирна победа, надвивайки с 2:1 елитния Астън Вила в прелюбопитен мач от третия кръг за ФА Къп. Един от най-интересните факти от срещата на „Крейвън Котидж” е, че в бирмингамската история за трети път игра българин. Това се случи през второто полувреме, когато като резерва в Лондон се появи Индиана Василев – син на легендата на Сливен Денчо Василев. "Инди", както е известен в Англия, има български паспорт и все още може да играе за националния отбор на страната ни, макар да притежава и американско гражданство.

Преди това екипът на легендарния английски клуб е носен от Стилиян Петров, като Стан дори бе капитан на бирмингамци, а по-късно Александър Тонев също поигра за кратко за тима от втория по големина град в Англия и европейски шампион за 1982-а година.

Младият офанзивен футболист се появи в 80-ата минута, заменяйки Марвелъс Накамба и се представи нелошо, но участва в мач, който се явявя четвъртият пореден, в който Астън Вила отпада в третия кръг от великия турнир.

Иначе, Антони Нокер откри резултата за домакините с фамозен гол в 54-ата минута, а девет по-късно Джонатан Коджиа центрира отдясно за Ел-Гази, който засече и изравни резултата. Все пак в 74-ата минута Хари Артър, с нов феноменален гол, матира „виланите” и донесе успеха на „котиджърс”, който го прати към четвъртия кръг от най-старата футболна надпревара.