Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум се пошегува, че съотборникът му Мохамед Салах се нуждае от повече хеттрици, за да достигне нивото на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Салах отбеляза 44 попадения във всички надпревари за мърсисайдци през миналия сезон, като 32 от попаденията дойдоха в 38 срещи във Висшата лига на Англия. От тези попадения пък имаше един хеттрик.

„Говорих си с него и му казах да вкарва повече хеттрици. Казах му го! Има достатъчно мачове, в които вкарва по два гола, така че сега трябва да надгради. Очаквам ги през този сезон от него. Ако някой може да се справя с напрежението, то това е Мо. През целия минал сезон той го имаше това върху него, след като всички непрестанно говориха как той ще стане голмайстор на първенството”, сподели Джини Вайналдум.

„Казах му, че това не може да е само един сезон, а той ми отговори, че съм прав. Работи много усърдно и създава шансове. Мисля, че към момента се движи, както го правеше миналата година”, завърши холандският полузащитник на Ливърпул.

Дотук Салах има три гола в осем мача за своя тим.