В дерби от 30-ия кръг на Лига 2 тимовете на Бъри и Линкълн не излъчиха победител, завършвайки 3:3. За домакините точни бяха О`Шей, Адамс и Аймсън, а за гостите се разписаха Роу, автогол на Стоукс и Акинде от дузпа. След това равенство Линкълн заема първото място с актив от 59 точки и мач по-малко, а Бъри е трети с 53 точки.

Лидерите в първенството откриха резултата с попадение в 9-ата минута, като Роу с плътен удар с левия крак прониза вратата на домакините. Акинде пропусна да удвои резултата в 13-ата минута, но вратарят спаси удара. Домакините изравниха резултата в 15-ата минута, когато О`Шей не прости на вратаря на гостуващия тим с далечен точен удар.

В 25-ата минута на срещата отново Линкълн поведе в резултата след автогол на Стоукс като той от няколко метра матира собствения си вратар. Ники Адамс изравни резултата в края на първата част като стреля в близкия на вратаря ъгъл.

През втората част двата тима си размениха по един гол. Линкълн отново поведе с гол на Акинде от дузпа, но Бери стигна до точката с гол на Еймсън.