Уулвърхемптън Уондърърс заяви, че е бил наясно с нарушаването на карантината от полузащитника им Морган Гибс-Уайт, който посетил хаус парти в Лондон, и са се справили с проблема вътрешно.

Сега-изтрито видео, публикувано в Снапчат, показа как 21-годишният футболист купонясва през уикенда. Миналия месец, младежкият национал на Англия до 21 г. публикува послание, в което призова хората да останат по домовете си и да спазват ограничителните мерки в опит да спрат разпространението на заразата. Говорител на клуба заяви в телефонен разговор за Ройтерс, че „вълците“ са се справили с проблема вътрешно.

Той не е първият играч от Висшата лига, който нарушава карантината. Мойс Кийн от Евертън може да бъде наказан, след като направи купон в дома си. Защитникът на Манчестър Сити и Англия Кайл Уокър също е изправен пред дисциплинарни действия от клуба си, след като на няколко пъти бе част от партита, едно от тях с две проститутки през април. Уокър си навлече гнева на своя клуба и националния отбор още повече миналата седмица, след като пътува до Шефилд, за да се види със свои роднини.