В събота вечер предстои поредно трудно гостуване за Манчестър Юнайтед. Отборът на Уест Хем се представя все по-успешно, а слабото начало на сезона вече е забравено. „Чуковете“ заемат петата позиция в класирането, а евентуална победа над "червените дяволи" ще ги изпрати в топ 3. Сериозни надежди за успех в предстоящия мач изрази и вратарят на "лондончани" Лукаш Фабиански. Полският национал смята, че воденият от Дейвид Мойс тим може да победи всеки и си пожела добрите резултати да продължат. 
 
"Признавам, че не започнахме добре сезона и за нас определено беше трудно. Загубихме няколко мача в началото и това ни се отрази зле. След това обаче намерихме верния ритъм, а с победите съвсем логично идва и самочувствието. Мисля, че колективът е страхотен и просто започнахме наистина да си помагаме на терена и да мислим един за друг. Мениджърът също много ни помага, а добрата серия, в която се намираме, ни изпълва с увереност.
 
Прекалено рано е да говорим за участие в европейските турнири, или пък за Шампионска лига, но ако продължим с победите, е нормално мечтите ни да бъдат големи. Радвам се, че сме на пето място в таблицата, но не бива да се заблуждаваме. Сезонът тепърва започва и предстои трудното", заяви бившият страж на Арсенал.