Тази вечер Манчестър Юнайтед посреща Шефилд Юнайтед в двубой, който е задължителен за спечелване от „червените дяволи“. От своя страна, „остриетата“ са почти сигурни изпадащи в Чемпиъншип и няма какво да губят в предстоящия мач. Мениджърът на Шефилд Юнайтед - Крис Уайлдър, посъветва своите футболисти да се насладят на изживяването и да опитат да дадат най-доброто от себе си.
 
„Искам да дадем битка на Манчестър Юнайтед и да ги накараме сами да си заслужат победата. Разговарях с играчите и момчетата са наясно, че няма какво да губят и единствено можем да извадим позитиви от подобен двубой. Силно мотивирани сме да се представим по най-добрия начин и моето желание е все още да не се предаваме. 
 
Докато имаме математически шанс за спасение, трябва да се борим и да опитваме да печелим точки, защото само по този начин можем да останем в борбата по-дълго. Ще играем на страхотен стадион пред огромен брой фенове и това е нашата възможност да се покажем и защо не да зарадваме привържениците. Вярвам, че можем да направим труден живота на Манчестър Юнайтед и да поднесем една от изненадите на сезона“, каза Уайлдър.