Снощи националният отбор на Англия до 21 години започна с успех участието си в квалификациите за Евро 2023, което ще се проведе в Румъния и Грузия. Англичаните се наложиха над състава на Косово с 2:0, а това бе първа победа в официален двубой за новия мениджър на „трите лъва“ Лий Карсли.

Едва ли някой се съмнява, че Англия би трябвало без особени затруднения да се класира за предстоящия форум, но въпреки това, след срещата Карсли призова своите футболисти да  се раздават  във всеки мач, за да може тимът да се развива и да покаже най-доброто си лице на Европейското първенство след 2 години.

„Считам, че изиграхме добър мач и за нас бе важно да стартираме с победа. Не бива да подценяваме нито един противник и искам да подхождаме напълно сериозно в квалификационните срещи. Момчетата са млади и разполагат с добър  потенциал, който трябва да се развива. Трябва да работим, а с победите ще дойде и самочувствието в отбора. Винаги е хубаво да победиш и да стартираш с успех участието си във всеки турнир“, сподели бившият футболист на Евертън.