Отборите на Уулвърхемптън и Манчестър Сити направиха 0:0 за първото полувреме на двубоя по между си от 3-ия кръг на анлийската Висша лига.

Срещата можете да гледате пряко в PLAY DIEMAXTRA и по телевизия DIEMA SPORT 2.

Манчестър Сити победи Арсенал и Хъдърсфийлд в първите си два мача, а Уулвърхемптън направи хикс с Евертън и загуби от Лестър от началото на сезона.

Нулевото равенство бе първо за Манчестър Сити за първо полувреме на двубоите, които „гражданите” изиграха от началото на сезона.

Гостите от Сити имаха няколко възможности да поведат, като удариха и две греди, но не успяха да се разпишат. Домакините също търсеха своите шансове, като в 20-ата минута вкараха топката в мрежата на съперника, но попадението не бе зачетено заради засада.

Иначе още в 6-ата минута Рахийм Стърлинг бе потърсен с обещаващ пас, но защитник предотврати опасността. Илкай Гюндоган застраши вратата на Уулвърхемптън в 15-ата минута, но вратарят на домакините Руи Патрисио спаси.

Раул Хименес

източник: Gulliver/GettyImages

Раул Хименес бе в центъра на събитията в 20-ата минута, когато засадата попречи на Уулвърхемптън да поведе на шампионите.

Последва страховита реакция на Манчестър Сити. Първо Серхио Агуеро в 21-ата, а минута по-късно и Рахийм Стърлинг удариха греди при атаки за „гражданите”. Като при удара на Стърлинг, топката се отби в гредата след спасяване на Патрисио.

Пак Раул Хименес стреля край вратата на Сити в 39-ата минута. В 41-ата Серхио Агуеро не успя да отправи добър удар и Руи Патрисио без проблеми улови топката, а малко преди почвката и Бернардо Силва не сполучи в опита си да открие резултата.