Уулвърхемптън и Лестър завършиха 0:0 мача си от 23-ия кръг на Висшата лига. И двата тима имаха възможности да победят, но в крайна сметка срещата приключи с равенство и без голове. След тази спечелена точка Лестър е на третата позиция с 43 точки, а Уулвс е 14-ти с 27 точки. 

Gulliver/Getty Images
36 снимки

Първата ситуация дойде в 11-ата минута, когато домакините изпълниха корнер, гостите се справиха, но топката стигна до непокрития Рубен Невеш на задната греда и стреля, но над вратата.

Четири минути след това "вълците" организираха контраатака, която завърши с блокиран удар на Адама Траоре.

В 29-ата минута Джеймс Мадисън стреля от свободен удар, но в ръцете на Руи Патрисио. Пет минути по-късно Лестър организира хубава атака, като отново Мадисън опита да стреля на два пъти, но бе блокиран.

Три минути преди края на първата част нов удар на Мадисън от дъгата на наказателното поле попадна в ръцете на Патрисио.
Второто полувреме стартира с удар на Невеш от границата на пеналтерията, но над вратата.

В 57-ата минута Траоре проби отдясно, надигра Джеймс Джъстин и центрира на втора греда, но Рикардо Перейра успя да избие пред погледа на Нето. В 65-ата минута Педро Нето проби отляво и подаде на Моутиньо на дъгата на наказателното поле, който имаше време да овладее и да стреля, но неточно над вратата.

Домакините имаха чудесна възможност да открият резултата, но Шмайхел спаси опасен удар в 78-ата минута на мача. В добавеното време на двубоя Варди стреля, но топката не пожела да влезе във вратата на Патрисио. Така двата тима не си отбелязаха голове и завършиха 0:0.