Уотфорд беше близо да бъде изненадан неприятно при гостуването си на Нотингам Форест за ФА Къп. Двата тима се срещнаха в четвъртия кръг, но представителят на Премиършип все пак победи с 1:0. 

"Стършелите" обаче трябваше да чакат чак до 89-та минута, когато звездата им Одион Игало ги спаси за пореден път. Той беше влязъл като резерва и усилията му бяха достатъчни да се избегне преиграването срещу тима от Чемпиъншип. 

Двата тима предложиха доста постна продукция на феновете. Преди почивката точните изстрели към вратите бяха доста малко. Ерик Гарднър първи пробва да се разпише за Нотингам в 18-та минута, но стреля над вратата. 

Адлен Гедиура и Кечи Аня имаха хубави възможности за Уофорд между 28-та и 30-та минути, но и те не бяха точни. Точно преди почивката пък Джейми Уорд пропиля най-изгодното положение за Нотингам и така почивката дойде при нулево равенство. 

След подновяването на играта отново Уотфорд беше малко по-активен, но така и не стигаше до попадение. Трой Дийни и Нордин Амрабат изпуснаха хубави шансове за "стършелите". 

В 88-та минута Нотингам изпусна да вземе победата. Тогава Декстър Блексток пропусна невероятно положение, а малко след това тимът му беше наказан и беше лишен от възможността да преиграва този мач. 

В 89-та минута Одион Игало се възползва светкавично от грешка на Келвин Уилсън в наказателното поле и с хубав удар препарира вратаря Де Врийс и резултатът стана 1:0. Така Уотфорд се добра до петия кръг и ще чака съперника си в скорошния жребий.