Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър призна, че все още не успява да постигне споразумение с ръководството за новия си договор. Той обаче допълни, че силно се надява да се стигне до сделка в най-скоро време.

Арсенал предложи договор на Уилшър, чака отговора му

Наскоро лондонският клуб започна преговори по контракта на халфа, като му даде дългосрочно предложение, но с намалена заплата - с 20 хиляди паунда по-малко, до 90 хиляди паунда седмично. Условията не устройваха футболиста и "топчиите" бързо се организираха в предлагането на нова по-добра оферта - за 100 хиляди на седмица.

"Все още се намираме в същата ситуация. Почти нищо не се е променило. Още водим преговори. Очевидно, че нещата ще се променят след напускането на Венгер. Все още не знам кой ще го замени през идния сезон, което също може да повлияе на ситуацията. Но все още водим преговори и аз силно се надявам, а предполагам, че и клубът, да се споразумеем", заяви Уилшър пред "Soccer Saturday".

Арсенал с нова оферта за Уилшър

"Ако трябва да бъда честен, не съм мислил особено за напускането ми и преминаването ми в друг клуб. Винаги съм казвал, че тук е мястото, на което искам да бъда и освен това нямам много време да мисля за други клубове. Напоследък играем през три или четири дни. Концентриран съм изцяло върху мачовете", допълни той.