Вратарят на Тотнъм Уго Лорис предупреди, че всяка една грешка в оставащите мачове до края на сезона може да провали опитите на отбора да попадне в Шампионската лига.

В четирите си последни мача от Премиършип Тотнъм спечели само една точка, благодарение на Лорис, който спаси дузпа на Пиер-Емерик Обамеянг в дербито срещу Арсенал.

Стражът е обезпокоен от ситуацията в първенството, където Арсенал, Манчестър Юнайтед и Челси буквално дишат в гърба на "шпорите". Според Лорис, сега вероятно се налага Тотнъм да спечели всичките си срещи до края на шампионата.

"Твърде рано е да се говори какво ще стане, ако не попаднем в Шампионската лига, не желая да говоря за хипотетични неща. Да видим как ще се развият нещата и какво заслужаваме. Все още водим борба и това е най-важното, но определено трябва нещо да променим, особено в мачовете навън”, сподели Уго Лорис.

„Знаем, че за останалите две места в Топ 4 ще се води упорита борба до самия край. Дали съм разтревожен? Да, ние вече четири мача не можем да победим. Особено срещу отбори, срещу които очакваш да набереш точки. Това усложнява много нещата за нас.”

„Преди няколко месеца имахме добро откъсване, но сега то се съкрати и нямаме повече джокери. Трябва да спечелим всичките си срещи", заяви Лорис. /БГНЕС