Уест Бромич измъкна точка от гостуването си на Лестър в последен мач от 8-я кръг на Висшата лига, след 1:1 на Кинг Пауър Стейдиъм.

УБА остана на 10 минути от първа победа от 23 години насам при гостуване на "лисиците". Лестър от своя страна продължи да търси първи успех в първенството от август насам и остава в зоната на изпадащите.

Първото полувреме бе крайно лишено от голови ситуации, като единствената чиста възможност се откри пред Дани Симпсън в 36-та минута, но бе отразена брилянтно от стража на гостите.

Второто полувреме вече предложи доста повече емоции, като още в първите му минути на два пъти Лестър пропусна да открие резултата.

Рияд Марез направи невероятен пропуск в 51-та минута, когато сам срещу вратата от непосредствена близост стреля над вратата.

Насер Шадли откри за УБА в 63-та минута с красиво изпълнение на пряк свободен удар.

Марез се реваншира за пропуска си, също с хубав гол в 80-та минута, като топката заблуди и вратаря на УБА, след изстрела му от десетина метра.

Така при 1:1 приключи всичко в Лестър, оставило "лисиците" само със 6 точки в дъното, докато със своите 10 Уест Бромич заема точно средата на класирането.