Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини може да отъства от терените в следващите 6 до 8 седмици, научи ESPN. Американската медия се позова на свои източници, които разкриха, че белгиецът е контузил доста лошо коляното си в при загубата 0:2 от Тотнъм в сряда вечер.

30-годишният опорен халф се появи като смяна срещу „шпорите”, но изкара на терена едва няколко минути. Наложи се той да бъде заменен от Андер Ерера, поради което мениджърът Жозе Моуринь така и не можа да извърши офанзивна рокада.

Мечтан руски романс възпламени Фелаини

Днес Фелаини ще мине и прегледи на рентген, макар че самото подуване на коляното говори за увредени връзки. За „червените дяволи” изгледите не са никак добри, тъй като не е изключено да се наложи и операция. Това би бил най-лошият възможен сценарий, тъй като означава, че Фелаини ще пропусне остатъка от сезона.

На „Олд Трафорд” определено нямат причини да са спокойни, тъй като става дума за същото коляно, което създаде проблеми на Фелаини по-рано през сезона. Тогава той пострада в мач на националния отбор на Белгия в началото на октомври. Белгиецът се завърна в игра чак на 5 ноември в челния сблъсък срещу Челси. Последва още една контузия – срещу Брайтън на 25-и ноември, която го извади от сметките за още 6 седмици.