В мач от 16-ия кръг на Висшата лига тимовете на Тотнъм и Фулъм не излъчиха победител, завършвайки 1:1. Хари Кейн изведе домакините напред в резултата, но Кавалеро изравни и донесе точката на тима си. След това равенство Тотнъм е на 6-ото място с актив от 30 точки, а Фулъм е на 18-ото с 12.

Фулъм стартира с опасна атака в 4-ата минута, но бранител на Тотнъм се справи. Домакините отвърнаха с опасен удар на Регилон, но топката мина над напречната греда.

Gulliver/Getty Images
35 снимки

В 17-ата минута отлична намеса на Ареола запази резултата 0:0 след удар на Сон, отново двамата бяха в центъра на вниманието в 24-ата минута и отново победител беше вратарят на гостите.

В 25-ата минута обаче Регилон намери Хари Кейн, който не остави шансове на вратаря на Фулъм - 1:0. Фулъм пропусна да изравни резултата след удар на Лофтъс-Чийк, но той не намери целта. 

През втората част отново Сон беше на чиста голова позиция в 72-ата минута, но топката се отклони от гредата. Фулъм стигна до изравняването с попадение на Кавалеро в 74-ата минута, матирайки Лорис.

В края на двубоя Регилон вкара топката в мрежата, но попадението не беше зачетено заради засада. Така Фулъм продължава добрата си серия като не загуби двубоя, а Тотнъм може да съжалява за пропуснатите 3 точки.