Повече от похвално дело стори ръководството на елитния английски тим Кристъл Палас. Шефовете решиха временно да превърнат стадиона си "Селхърст Парк" в приют за бездомни хора, които да има къде да се сгреят в суровата зима на Острова. 

Лондонският клуб вече отвори вратите на съоръжението и подсигури легла за всеки лишен от дом, който иска да прекара нощта там. Освен подслон, за нуждаещите са осигурени още топла вечеря, душ, завивки и закуска. 

Зимата се развихри с пълна сила в Обединеното кралство. Очаква се тази вечер температурите да паднат под нулата, което е рядкост на Острова. Освен това се очакват и обилни снеговалежи, което би направил живота непоносим за бездомниците и затова се търсят места, където да бъдат приютени поне за най-студената част от денонощието. 

"Радваме се, че ще помогнем по някакъв начин на общинските власти в намерението им да осигурят подслон на нуждаещите се хора. Искаме просто с този жест да направим една верига от добро и да помогнем на много хора, които нямат нищо", заяви изпълнителният директор на Палас Фил Алекзандър.