Едно от новите попълнения на Челси - Тиаго Силва, говори пред клубния сайт за атмосферата в отбора и за настроението му със синята фланелка. 

"Челси е един от най-големите клубове в света. Всички ме посрещнаха топло, нямам търпение да дебютирам. Това е едно ново предизвикателство за мен", призна Силва. 

"Обикновено на 35-36 години играчите напускат Висшата лига, а аз правя нещата наобратно - сега тепърва започвам. Това е най-трудното първенство в света, винаги има битка между поне 6-7 отбора, а за мен това е страхотна мотивация. Аз продължавам да съм гладен за успехи и да искам да постигам повече. Идвайки тук, се стремя към титлата и ще се боря за нея във всяка среща", допълни защитникът. 

Бразилецът призна, че очаква страхотен сезон за "сините", а той ще даде всичко от себе си да помогне за реализацията му. 

"Челси се подготви добре за новия сезон. Пълно е с играчи на топ ниво, а това прави нещата малко по-лесни. След няколко игри ще се види. Просто трябва да се стиковаме един с друг." 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.