Снощи Манчестър Юнайтед измъкна победата с 4:3 в гостуването на Уулвърхемптън в истински трилър. Така отборът вече е в серия от 4 мача без загуба - едно равенство (2:2 с Тотнъм) и три победи. След драмата на "Молиню" мениджърът на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, заяви, че вместо да поведе с 3:0 и дори 4:0, отборът е започнал да играе наивно в края. Той обаче похвали 18-годишния Коби Мейно, който донесе трите точки на Ман Юнайтед с гол дълбоко в добавеното време. Така отборът се върна към позабравените времена на "фъргитайм" - поредица от мачове, в които "червените дяволи" под ръководството на сър Алекс Фъргюсън печелиха мачове в допълнителното време.
„Най-важна е победата, но този мач може да се гледа от различни ъгли. Играхме много добре и диктувахме мача в продължение на час. Трябваше да поведем с 3:0 или 4:0, но изпуснахме страхотни възможности, а в края на мача бяхме доста наивни. Не бива да допускаме това.
 
След изравняванет показахме характер и воля. Специално искам да похваля Мейно, който вкара страхотен гол с цената на три точки. Коби постигна невероятен напредък и притежава отличните умения, от които се нуждае един модерен полузащитник. Той може да играе еднакво добре и в защита, и в нападение - физически е здрав да прави и двете, а е и много спокоен.
 
Не трябва обаче да пропускаме толкова много положения пред противниковата врата. В началото на сезона доминирахме изцяло, а след това загубихме предимството. Трябва да подхождаме по-отговорно към такива моменти, имаме много опитен екип. Трябва да се справяме с такива ситуации.
 
Рашфорд се нуждаеше от този гол, но това е страхотна отборна работа. По-рано през сезона вкарахме и други попадения след подобни комбинации с преместване на топката от единия към другия фланг“, каза Тен Хаг пред TNT Sports.