Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, потвърди, че няма проблеми с централния защитник Рафаел Варан. Французинът стана основен човек в отбраната на отбора през миналия сезон, изграждайки дуо с Лисандро Мартинес.

От началото на този сезон обаче бившият играч на Реал Мадрид не може да се утвърди в отбора поради контузии, а през последните три мача той остана на пейката за отбора си, като нидерландецът предпочиташе Хари Магуайър и Джони Еванс за титуляри.

Говорейки преди съботния мач с Лутън Таун, треньорът отговори на спекулациите, че е разрушил отношенията си с Варан.

„Не, казах ви, че всичко е поради тактически причини и това е причината защо избирам тази двойка. Мисля, че Хари и Джони се справят добре. През миналата година Магуайър не игра много и бях щастлив с представянето на Варан. Винаги съм бил щастлив от него, но в този момент Хари играе много добре и се справя отлично“, каза Тен Хаг.

Варан влезе от пейката срещу Копенхаген в 20-ата минута, тъй като Джони Еванс се контузи при загубата с 3:4 в групите на Шампионска лига. Сег асе очаква Варан да започне в събота срещу „шапкарите“ на „Олд Трафорд“.