Легендата на Ливърпул сър Кени Далглиш се обърна към феновете на тима със специално съобщение, което бе публикувано в официалния сайт на „червените”.

Вчера шотландецът бе изписан от болница, след като преди няколко дни бе диагностициран с COVID-19 без да проявява симптоми на заразата.

„Благодаря ви за всички благопожелания в последните няколко дни. Радвам се, че съм отново у дома със семейството си, след като получих брилянтно отношение от здравните служби, които в този момент ценим повече от всякога.”

„Мартина и аз бихме искали да изразим огромната си благодарност към медицинския персонал, който се грижеше за мен и който продължава да лекува безброй други хора в цялата страна в този наистина предизвикателен период, през който минаваме.”

„Знам, че в този момент слънцето грее за много от вас, но в призовавам да останете у дома и да следвате указанията на правителството до последната буква. Това несъмнено е най-добрият начин, с който в момента можем да се грижим един за друг.

Ние ще бъдем в пълна изолация за препоръчания период от време, за да защитим живота на другите”, се казва в изявлението на Далглиш.