Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън беше щастлив да се завърне отново на „Олд Трафорд“. 76-годишният шотландец се появи на трибуните за мача между „чрвените дяволи“ и Уулвърхемптън от 6-ия кръг на Висшата лига.

„Много съм щастлив да се върна. Предстои ми дълъг път, но правя малки крачки напред и изпълнявам всичко, което ми казват лекарите и синът ми“, сподели легендарният треньор.

Сър Алекс Фъргюсън се появи за първи път на стадиона след животоспасяваща операция наложена от мозъчен кръвоизлив, който получи през май тази година. Видимо той се възстановява бързо и изглежда в много добро здраве.

„Малко съм изнервен преди мача. Възможно е да има напрежение, защото последния мач, който гледах, беше с Арсенал през април. Беше отдавна, но съм щастлив, че се върнах. Надявам се Юнайтед да победи днес“, сподели шотландецът.

„Невероятно е! Получих хиляди картички, които продължаваха да пристигат в болницата. Изписаха ме, но те продължаваха да пристигат там. Броят на електронните писма, съобщенията и личните картички пристигаха у дома, беше просто невероятно... Наистина беше невероятно“, коментира още бившият мениджър на Юнайтед.