Нова алтернатива пред португалския национал Ренато Санчес. Sky Sports съобщава, че тимът на Суонси се е включил в надпреварата за подписа на футболиста на Байерн Мюнхен. Според информацията на изданието „лебедите” искат да вземат под наем Санчес до края на настоящия сеон за сумата от 2 милиона паунда.

Ливърпул с офанзива на трансферния пазар

Не се споменава обаче дали Суонси смята да откупи след края на кампанията футболиста, или да го върне обратно в Бундеслигата. Младата звезда на Байерн Мюнхен изпитва сериозни трудности в германското първвенство и в първия си сезон на „Алианц Арена“ не влизаше сериозно в плановете на наставника Карло Анчелоти.

Към Санчес проявяват сериозен интерес още от страна Ливърпул и Монако като борбата за подписа му ще бъде именно между „лебедите”, монегаските и клубът от Мърсисайд, въпреки че клубове като Челси и Манчестър Юнайтед също се интересуваха от футболиста.

Ренато Санчес го удари на молби пред Байерн

Смята се, че Суонси има сериозно предимство в битката, тъй като настоящият мениджър на тима Пол Клемънт и Санчес са работили заедно в Байерн през 2016 година. Тогава 45-годишният специалист бе асистент-мениджър на Карло Анчелоти.