Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо си послужи с голяма доза ирония при коментара си за предстоящия двубой с Уотфорд от 14-ия кръг на Висшата лига във вторник. Срещата е с начален час 22:00 и може да бъде проследена на живо по DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата GONG PLAY.

Има ли кой да ги стигне "гражданите"?

През миналия сезон “червените дяволи” допуснаха изненадваща загуба с 1:3 от “стършелите”. Мачът бе белязан от тежък сблъсък между Антони Марсиал и Дарил Янмаат в 27-ата минута. Двамата сблъскаха главите си и известно време получаваха медицинска помощ, но продължиха игра. След няколко минути обаче стана ясно, че Марсиал не се чувства добре и не може са продължи.

 “Срещу Уотфорд нещата много се объркаха. Спомням си, че малко след първия гол, някого от играчите на съперника изпрати Антони Марсиал директно в болницата и реферът остави нещата просто така”, коментира Моуриньо.

Моу обеща място в своя щаб на Карик

“Това е причината, поради която се чувствам доста объркан, що се отнася до тима на Уотфорд. Мисля, че Уотфорд обаче също прогресира от тогава. Имат доста необичаен състав за тим от средата на подреждането”, заяви Специалния.

“Уотфорд разполага с много добри играчи, които не е нормално да се подвизават в подобни тимове. Отборът им разполага с добър треньор. Подобриха представянето си много от последния сезон”, допълни още наставникът на “червените дяволи”.

Специалния нахока публично един от своите играчи

Към момента Уотфорд се намира на 8-ото място в класирането с актив от 21 точки. Юнайтед пък е втори с 29, на 9 от лидера Манчестър Сити.